Webbshop

Köp dina Exuviance professional produkter här

I samarbete med Exuviance erbjuder vi dig en webbshop där du enkelt köper hem dina EXUVIANCE PROFESSIONAL produkter och samtidigt stöttar oss som din lokala salong.

Snabba leveranser, fri frakt över 700 kr, smidiga betallösningar med Klarna och du får en gåva vid köp av 4 produkter.

Exuviance Professional

Exuviance är avancerad hudvård från de två forskare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens största innovationer. Exuviance grundades 1988 och har över 50 års dermatologisk forskning och utveckling. Dr. Van Scott och Dr. Yu är internationellt erkända dermatologer och deras forskningsresultat har ett stort antal gånger publicerats i ledande medicinska tidskrifter.

Produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess och förbättra hudens naturliga funktioner. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt och torrt utseende, av nya celler som ger en förnyad lyster. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Exuviance Professional ger dig unikt professionell hudvård som verkligen funkar.

Boka

Palina – svensk professionell mineralmakeup

All makeup från Palina är skonsam och bra för din hud. Det innebär bland annat att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser.

Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett snyggt och hållbart resultat. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den medvetna konsumenten. Vårt mål är att göra världens bästa skönhetsprodukter och hjälpa våra användare att bli sin bästa version av sig själv!

Önskar du produktrådgivning då går det bra att boka in dig på en gratis konsultation. Läs mer om Palina här.