Behandlingar

Massage

Regelbunden massage gör dig lugnare, stärker ditt immunförsvar och reducerar muskelspänningar.

Tveka inte om du vill ändra något under behandlingen t.ex trycket i massagen eller temperaturen i bädden. Låt din terapeut veta så din behandling blir precis som du vill ha den.

Klassisk massage

En mer djupgående massage som löser upp spänningar, ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Priser & behandlingstider

Se onlinebokningen

Avtiway / Wellnet kunder:

ca +10% prispåslag

Behandlande massage

Under den behandlande massagen lägger man stor vikt på muskeltöjningar, triggerpunktsbehandling samt manuell mobiliseringsteknik för att behandla smärta och problematik i kroppen.

Vi börjar med att tillsammans gå igenom problemet och vad som kan vara orsaken till smärtan. Därefter undersöker och testar terapeuten sig fram för att skapa sig en bild och för att planera behandlingen.

OBS! Denna tjänst utförs endast hos vår certifierade massageterapeut, Agata.

Priser & behandlingstider

Se onlinebokningen

Avtiway / Wellnet kunder:

Ca +10% prispåslag

 

Avslappningsmassage

Njut av en härligt avslappnande massage med fuktgivande oljor som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro.
Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. En perfekt behandling för dig som vill ha total avslappning

Priser & behandlingstider

Se onlinebokningen

Epassi / Actiway / Wellnet kunder:

Ca 10% prispåslag

Gravidmassage

Rekommenderas till blivande mammor som har fått en större mage. Massagen anpassas efter dina önskemål och du får ligga på en specialdesignad gravidkudde för bästa komfort. Behandlingen passar dig som passerat graviditetsvecka 13.

Priser & behandlingstider

Se onlinebokningen

Ansikts- & skalpmassage

Avslappnande massage som hjälper dig att bli av med stressrelaterad huvudvärk och muskelspänningar.

I behandlingen ingår:

  • Rengöring
  • Varma handdukar
  • Hårbotten axlar, dekolletage, nacke, hals, ansikte masseras
  • Avslutande ansiktscreme.

Pris & behandlingstid

Se onlinebokning

SPA-Paket lyx

Våra mest populära behandlingar i ett paket! En avkopplande helkroppsmassage som kombineras med en klassisk ansiktsbehandling.

I paketet ingår följande:

Klassisk ansiktsbehandling, under vår ansiktsbehandling får du en personlig utformad behandling som är skräddarsydd för att passa just din hud och dina önskemål.

Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, portömning, brynplock, nack- & dekolletagemassage, mask och avslutande creme.

Avslappningsmassage, en lugn avkopplande helkroppsmassage som får dig att bli fullständigt avkopplad. Behandlingen ger dig ro i kropp och sinne.

Pris

Se onlinebokningen