Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Hos oss erbjuder vi ett brett urval av ansiktsbehandlingar som sträcker sig från klassiskt avkopplande till mer avancerade och resultatinriktade alternativ. Oavsett om du söker lugn och avslappning eller målinriktad behandling för specifika hudtillstånd, är vi här för att hjälpa dig.

Våra erfarna terapeuter kan skräddarsy behandlingar för att adressera olika hudåkommor såsom akne, rosacea, ärrbildning, hyperpigmentering, solskador, rynkor, utvidgade blodkärl, små hudflikar och fibromer, milier och oönskad hårväxt.

Utforska vårt spännande utbud av ansiktsbehandlingar och låt oss guida dig mot den perfekta behandlingen för dina behov och önskemål.

Våra Klassiska Ansiktsbehandlingar

Efter en klassisk ansiktsbehandling hos oss kan du förvänta dig en djup känsla av renhet och återfuktning samt en fin lyster som strålar igenom din hud. Det är inte bara en behandling för ansiktet utan också en stunds avkoppling där du får unna dig en härlig stund för dig själv.

Som ett extra tillval erbjuder vi även frans- och brynfärgning i samband med din ansiktsbehandling. Genom att boka vår ”Tillval frans & / eller brynfärg” får du 10 extra minuter av lyx till din ansiktsbehandling.

Utforska våra tillval i onlinebokningen genom att klicka på ”Boka” under din valda ansiktsbehandling och lägg till det tillval som passar dig bäst.

Boka din behandling & se priser

Kemisk Peeling

Exfoliera och fuktboosta huden med kemisk peeling!
Med kemiska peelingar ökar man hudens cellförnyelse & avlägsnar döda hudceller med syror på ett skonsamt sätt, vilket resulterar i att huden får en finare lyster. Man behandlar acne, pigmenteringar, pormaskar, mogen, torr hud. Peelingen anpassas efter din hudtyp.
Boka din behandling & se priser

IPL – HUDFÖRBÄTTRING, KÄRL & PIGMENTERINGAR

Få maximal kollagenstimulering & jämnare hudton!
IPL är en av de mest effektiva behandlingarna för att reducera kärl i ansiktet, rodnad, rosacea & pigmenteringar. Detta görs med korta ljusimpulser. Behandling med IPL förbättrar också fina linjer, acne, röda acneärr och ger en ökad fuktnivå och spänst i huden. Huden får en jämnare ton och ger dig ett fräschare och friskare utseende.

Boka din behandling & se priser

DERMAPEN – MICRONEEDLING

Föryngring av huden, ökad fasthet, förbättring av hudens struktur!
Dermapen är en microneedling behandling som ger ökad fasthet och spänst samt ger en förbättring av hudens struktur och kondition. Minskar stora porer, acne, acne ärr & fina linjer. Behandlingen är snabb och säker samt ger mycket goda resultat.

Boka din behandling & se priser

GUA SHA & MICROSTRÖM

Denna ansiktsbehandling är skapad för att ge dig en upplevelse av total avkoppling samtidigt som den stimulerar dina muskler och lymfsystem.

Unna dig en unik och avkopplande ansiktsbehandling, perfekt för att komma ner i varv och ge din hud en välbehövlig boost. Med fokus på avslappning, muskelstimulans och lymfdränage använder vi tre olika massagetekniker: klassisk massage, Gua Sha och mikroström, som alla bidrar till att aktivera, lyfta och stimulera din hud.

Precis som vi tränar kroppen för att hålla oss i form behöver ansiktet också motioneras. Genom att stärka och tonifiera dina muskler kan hela ansiktet få ett mer definierat utseende.

 

BEHANDLINGEN

Njut av en omfattande behandling som inkluderar rengöring, peeling, muskelstimulering med mikroström, lymfmassage med Gua Sha, klassisk ansikts- och dekolletagemassage, en fuktboost med en sheet mask samt avslutande produkter för att ge din hud det bästa möjliga resultatet.

 

MIKROSTRÖM

Genom att använda ett verktyg som sänder pulserande strömmar stimulerar vi dina ansiktsmuskler, vilket ger en fastare och mer tonad hud.

 

LYMFMASSAGE MED GUA SHA

Gua Sha-stenar används för att öka blodcirkulationen, minska spänningar i ansiktet och rensa ut slaggprodukter genom att stimulera lymfan i lymfsystemet. Denna massageteknik förbättrar hudtonen, reducerar svullnader och ger ett lyft till huden.

 

BOOSTA DIN BEHANDLING MED TILLVAL

Ge din behandling en extra dimension genom att lägga till något av våra tillval. Vänligen notera att dessa tillval bekostar du själv och kan inte kan bekostas med friskvårdsbidrag, då de räknas som skönhetsvård enligt skatteverket.

  • Fransar och bryn inkl. brynstyling
  • Frans eller brynfärgning inkl. brynstyling
  • Porrengöring inkl. AHA-peel
  • AHA-peel
  • Retinol peel

 

KONTRAINDIKATIONER

Vi rekommenderar att du undviker behandlingen om du har haft botox eller fillers 1 månad innan, har metall/piercingar i ansiktet eller lider av pacemaker/hjärtproblem.

Boka din behandling & se priser