Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Välj mellan klassiska, avkopplande ansiktsbehandlingar eller mer avancerade och resultatinriktade behandlingar.
Vi kan hjälpa dig med hudåkommor som akne, rosacea, ärrbildning, hyperpigmentering, solskador, rynkor, utvidgade blodkärl, små hudflikar och fibromer, milier och oönskad hårväxt.
Utforska vårt spännande utbud!

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

Våra klassiska ansiktsbehandlingar
Efter en behandling känner du dig ren på djupet, återfuktad och med fin lyster. Det är också en stunds avkoppling där du får njuta av en härlig behandling. Önskar du att lägga till frans eller/& brynfärg (+149 kr/+249 kr) säger du bara till under behandlingens gång.
Gå in på vår bokningssida för behandlingar och priser 

KEMISK PEELING

Exfoliera och fuktboosta huden med kemisk peeling!
Med kemiska peelingar ökar man hudens cellförnyelse & avlägsnar döda hudceller med syror på ett skonsamt sätt, vilket resulterar i att huden får en finare lyster. Man behandlar acne, pigmenteringar, pormaskar, mogen, torr hud. Peelingen anpassas efter din hudtyp.
Gå in på vår bokningssida för behandlingar och priser 

IPL – HUDFÖRBÄTTRING, KÄRL & PIGMENTERINGAR

Få maximal kollagenstimulering & jämnare hudton!
IPL är en av de mest effektiva behandlingarna för att reducera kärl i ansiktet, rodnad, rosacea & pigmenteringar. Detta görs med korta ljusimpulser. Behandling med IPL förbättrar också fina linjer, acne, röda acneärr och ger en ökad fuktnivå och spänst i huden. Huden får en jämnare ton och ger dig ett fräschare och friskare utseende.
För mer information och priser

DERMAPEN – MICRONEEDLING

Föryngring av huden, ökad fasthet, förbättring av hudens struktur!
Dermapen är en microneedling behandling som ger ökad fasthet och spänst samt ger en förbättring av hudens struktur och kondition. Minskar stora porer, acne, acne ärr & fina linjer. Behandlingen är snabb och säker samt ger mycket goda resultat.
För mer information och priser

PRX – T33 NÅLFRI BIOREVITALISERING

Hudföryngring utan nålar
PRX-T33 är nästa generations ”Art of Anti-ageing” En nålfri biorevitaliserande behandling som på djupet återfuktar, stramar upp och föryngrar din hud. Behandlingen kombinerar resultatet av fillers och kemiska peelingar men utan nålar och utan/få sidoeffekter. Något som tidigare inte varit möjligt att göra i en och samma behandling.
För mer information och priser

FREEZPEN – FRYSNING AV HUDFÖRÄNDRINGAR

Gör din hud fläckfri
Freezpen är en enkel, smärtfri och effektiv frysbehandling, som på några sekunder avlägsnar olika godartade hudförändringar som pigmenteringar, åldersfläckar (Seborriska keratoser), körsbärsangiom, fibrom & skin tags.

För mer information och priser

DIATERMI – KÄRL & FIBROM

Med en varm engångsnål ”Diatermi” bränner vi bort mindre kärl, fibrom och skintags med hjälp av hög frekvens (RF). En mycket enkel och snabb behandling som sällan upplevs som obehaglig.
De flesta hudåkommor går bort med 1 behandling men har man större och många ytliga kärl kan det kräva fler behandlingar med 3-6 veckors intervall.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Nålen sticks inte in i huden utan läggs ovanpå det område som ska behandlas. Vid behandling av spruckna blodkärl läggs nålen längs kapillären. Kapillären och kringliggande vävnad uppvärms så att blodet och kärlväggarna koagulerar. Kärlet skrumpnar ihop och det bildas en sårskorpa som ramlar av efter någon eller några veckor. Skintags och fibromer bränns bort.

EFTER BEHANDLINGEN
Den fullständiga läkningen tar ca 3-6 veckor och man ska under denna tiden inte utsätta området för sol eller pilla på skorporna.

30 min 750 kr
Återbesök 3-6 veckor 15 min 495 kr

FÖLJ OSS GÄRNA!

Facebook Instagram

Öppettider

Måndag & Tisdag kl. 10.00 - 18.00
Onsdag & Torsdag kl. 10.00 - 19.00
Fredag kl. 10.00 - 17.00

(Avvikande öppettider under sommaren)

Adress

Kärrtorpsvägen 79
121 55 Johanneshov

Kontakt

Telefon: 08-39 22 11
E-post: info@bare-skin.se

Facebook Instagram