Behandlingar

Injektionsbehandlingar med fillers & botox

För att kunna erbjuda dig som kund ett helhetstänk utifrån dina förutsättningar så har vi på Bare Skin inlett samarbete med injektionsspecialisten Jenny Andersson på Art Face Stockholm.

Jenny är legitimerad sjuksköterska och expert på estetiska behandlingar. Hon har genom sin mångåriga erfarenhet inom plastikkirurgi och injektioner djup kunskap om hur du kan förbättra, förstärka och föryngra ditt ansikte genom injektioner och fillers – Restylane och muskelavslappnande läkemedel såsom Azzalure (Botox). Jenny ser helheten och hjälper dig att framhäva detaljer och skapa den harmoni du söker. Vid en kostnadsfri konsultation går ni tillsammans grundligt igenom dem för att komma fram till vilken behandling som ger ett tilltalande och naturligt resultat.

Många blir positivt överraskade när de ser hur mycket vi idag kan åstadkomma genom endast injektioner, en behandling som jämfört med ett kirurgiskt ingrepp är både lindrigare och billigare och oftast utan biverkningar.
Jennys klinik Art Face Stockholm ligger på Valhallavägen 145, i Stockholm.

För mer information kan du följa Jennys blogg på https://www.artface.se eller kontakta henne på telefon 070-5291787 mail: jenny@artface.se eller via boka direkt boka.artface.se

Nykundserbjudande – 500 kr. Uppge rabattkod Bare Skin

Jenny Andersson leg. spec. sjuksköterska på Art Face Stockholm

Fillers med Restylane

Används för att reducera rynkor, trolla bort trötta ögon (som påsar eller ihålighet), skapa volym till kinder m.m.
Hyaluronsyran i Restylane liknar den som finns naturligt i människokroppen och den bryts successivt ned över tid. Resultatet av en behandling är alltså långvarigt men inte permanent. Man brukar säga att det sitter i mellan 6-12 månader och vid upprepade regelbundna behandlingar förlängs också varaktigheten över tiden. Det är en injektionsbehandling som förbättrar, förstärker och föryngrar huden i ansiktet.

Bilderna är på Jennys egna kunder som godkänt att den visas. 

Botox / Azzalure

Botulinum toxin är ett väl beprövat läkemedel som sedan 1980-talet använts inom sjukvården för att t ex behandla muskelsjukdomar. På senare tid har det blivit allt vanligare att det används även i estetiska sammanhang för att reducera synbara linjer, rynkor och dämpar muskeln framför allt mellan ögonbrynen – bekymmersrynka.

 

Behandlingen sker med små stick i huden och effekten av behandlingen kommer successivt och full effekt efter 14 dagar. Effekten sitter i ca 2-6 månader. Vid upprepande behandlingar, ca 2-3 gånger per år så

varar effekten längre för varje behandling som utförs.

Bilden är på en av Jennys egna kunder som godkänt att den visas.

Facebook Instagram

Öppettider

Måndag & Tisdag kl. 10.00 - 18.00
Onsdag & Torsdag kl. 10.00 - 19.00
Fredag kl. 10.00 - 17.00
Varannan lördag kl. 10.00 - 15.00

Adress

Kärrtorpsvägen 79
121 55 Johanneshov

Kontakt

Telefon: 08-39 22 11
E-post: info@bare-skin.se

Facebook Instagram