Behandlingar

Hudföryngring med PRX-T33

PRX-T33 är ett alternativ till huduppstramning utan nålar.

PRX – T33

UNIK. PRX-T33 är en unik behandling som passar alla hudtyper.

ÅRET RUNT. Till skillnad från andra peels kan man göra den året runt.

ANTI-AGEING. PRX-T33 är en nålfri hudbehandling som ökar cellförnyelsen och elasticiteten i huden.

UPPSTRAMNING. Perfekt för torr eller känslig hud. Din hud får lyster och en uppstramning.

PRX-T33 är en nålfri hudbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer (dock ej djupare rynkor då rekommenderar vi Dermapen, kombinations-behandling PRX med Dermapen, plastikkirurgi eller fillers/botox). PRX T33 är unik på det viset att det är en internationellt patenterad och medicinteknisk produkt.

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel. Behandlingen passar alla olika hudtyper och går att genomföra under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Aktiva ingredienser integrerar i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulering av hudens egna tillväxtfaktorer. Vilket resulterar i en förbättring av huden på både kort och lång sikt. Behandlingen får maximal effekt när den görs som en kur.

– Reducerar fina linjer
– Återfuktande och ökar fuktnivån
– Kollagenstimulerande
– Uppstramande effekt
– Jämnare hudstruktur
– Exfolierar döda hudceller
– Ökar lyster och spänst

En PRX-T33 behandling passar de allra flesta. Om du har torr eller känslig hud, melasma (pigmenteringar) vill ha extra lyster eller önskar en så kallad skin tightening så är detta rätt behandling för dig.

Innan behandlingen

  • Avsluta med retinol minst 2 veckor innan behandling.
  • Undvik rakning/vaxning 12 h innan.
  • Avstå om du är gravid eller ammande.
  • Avstå om du har genetiska anlag till keloider (hypertrofisk ärr där
  • vävnaden växer överdrivet mycket).
  • Avstå om du har anlag till att utveckla postinflammatorisk hyperpigmentering.

Behandlingen

Först gör vi en hudanalys och stämmer av så man inte har några kontraindikationer. Behandlingen börjar med att rengöra din hud med P-solution (AHA) för att avlägsna all smuts och fett från huden. Sedan masseras peelingen in i lager från pannan i lymfans riktning. Efter ca 3 min torkas peelingen av och behandlingen är klar. Vi avslutar med anpassad lugnande kräm och solskydd.

Behandlingen går snabbt, endast 30 min och är faktiskt riktigt behaglig att få. Beroende på hur känslig hud du har kan det svida lätt vid vissa områden såsom läppar.

Efter behandlingen får du med dig produkter hem som du ska använda 7-10 dagar som fortsätter att förstärka resultatet.

EFTERVÅRD

  • Efter behandlingen ska du använda dom anpassade produkterna som du fick. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat.
  • Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling.

Efter behandlingen

  • Känslig hud kan bli röd. Rodnaden lägger sig efter några timmar.
  • Huden kan eventuellt flagna 2-3 dagar efter.

Hur många behandlingar krävs?

Behandlingen kan både utföras som kur eller vid behov. För maximal effekt och ett mer långvarigt resultat rekommenderar vi att behandlingen görs som en kur om 4-6 gånger med ca 2 veckors mellanrum. Beroende på dina förutsättningar och önskat resultat.

Behandlingen kan man få till ett reducerat pris vid kur på 4 ggr 5995 kr (ord. pris 7980 kr)
eller i kombination med Dermapen-Microneedling för 995 kr (ord. pris 1995 kr)

Förväntat resultat

Resultatet du kan förvänta dig baseras utifrån dina förutsättningar. Effekter av behandlingen är ökad lyster, jämnare hudstruktur, har en uppstramande effekt och tar bort döda hudceller. Den jobbar även på rynkor och fina linjer. Behandlingen kan både behandlas som kur eller vid behov.

Hur länge varar resultatet? Det är individuellt hur länge resultatet håller i sig. Faktorer som livsstil, genetik och hur man sköter sin hudvård kan ha en påverkan på resultatets långvarighet.