Behandlingar

DERMAPEN 4 – MICRONEEDLING

HUDFÖRYNGRING MED DERMAPEN 4

Vad är en Dermapen4 behandling?
Dermapen4 är det mest avancerade microneedlingverktyget på marknaden och behandlingarna snabba och säkra med mycket goda resultat.

Dermapen är ett redskap med 16 sterila engångsnålar som gör hål i huden vilket stimulerar huden på olika sätt som t ex att öka hudens kollagenproduktion och därmed minska fina linjer och slapp hud, minska pigmenteringar, förbättra ärr mm. Aktiva ämnen slussas ned genom de microkanaler som bildas, samtidigt som det sker en naturlig reaktion då kroppen vill reparera skadan;
det är då tillväxtfaktorer frigörs och celler i huden börjar producera nytt kollagen.

Dermapen4s kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer djupgående än en kemisk peeling.

Dermapen behandlar:

 • fina rynkor och linjer
 • akne och acneärr
 • ärr
 • pigmenteringar
 • stora porer och tilltäppningar
 • rosacea

Så går en Dermapen behandling till

Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd.

Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckor mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och dina önskemål.

Är behandlingen smärtsam?
Det känns men gör inte direkt ont (självklart individuellt). Känslan kan jämnföras med att gå över ansiktet med en eltandborste.

 

Inför din första Dermapen behandling.

Kom gärna 10 minuter innan utsatt tid då du ska få fylla i ett konsultations- & kundkortsformulär. Sen börjar vi med en personlig konsultation och rådgivning där vi går igenom dina önskemål. Baserat på detta och dina individuella förutsättningar föreslår vi en lämplig behandlingsplan. Vi är alla utbildade och certifierade hudterapeuter som vill ge dig den bästa rådgivningen och det bästa resultatet.


När ser jag resultat?

Vanligtvis ser man resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 4 till 6 behandlingar (utförda med 2-8 veckors mellanrum). Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av DermaPen-behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter. Behandlingsresultatet beror även på din hudålder och hudens skötsel efteråt.

Efter behandlingen

Syns oftast en lätt rodnad som kan vara upp till 48 timmar efter behandlingen. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efteråt. Behandlingen avslutas med en skyddande och vårdande DP fondation appliceras över ansiktet. Huden får en snygg och jämn hudton och man kan återgå till arbete direkt efteråt. Återhämtningstiden är med andra ord minimal men beror på intensiteten av behandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad.

Bra att veta:

 • Ingen rakning 12 tim före behandling och sedan först när huden är läkt.
 • Ingen make-up 12 timmar efter.

48 timmar efter bör nedan undvikas:

 • Solning/solarium
 • Hård fysisk träning
 • Utomhus bad eller i swimmingpool
 • Andra hudvårdsbehandlingar
 • Brun-utan-sol

Före och efter

Anti-age behandling

Acne/acneärr

Priser

Kurbehandlingar rekommenderas, 3-6 behandlingar oftast med 6-8 veckors intervall för bästa resultat. Därför erbjuder vi paketpriser på 3 behandlingar med 10-15 % rabatt beroende på vilket område du önskar att behandla.
Inget prispåslag på Lördagar för Dermapen-behandlingarna.

Ansikte – 45 min

1 st beh. 2195 kr
3 st behandlingar 5 900 kr (ord. pris 6585 kr)

Ansikte och hals – 60 min

1 st behandling 2495 kr
3 st behandlingar 6795 kr (ord. pris 7485 kr)

Ansikte, hals och dekolletage – 75 min

1 st behandling 3295 kr
3 st behandlingar 8895 kr (ord. pris 9885 kr)

Tillval

Boosta din Dermapen-behandling! 

Välj mellan:

 • Dermpens kemiska peeling  ”Uber pro”. Ljusar upp pigmenteringar, ger lyster och förstärker resultatet. 1 st 500 kr
 • PRX-T33 Hudföryngring
  998 kr (ord. pris 1995 kr)
Facebook Instagram

Öppettider

Måndag & Tisdag kl. 10.00 - 18.00
Onsdag & Torsdag kl. 10.00 - 19.00
Fredag kl. 10.00 - 17.00
Varannan lördag kl. 10.00 - 15.00

Adress

Kärrtorpsvägen 79
121 55 Johanneshov

Kontakt

Telefon: 08-39 22 11
E-post: info@bare-skin.se

Facebook Instagram