Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Produkterna och ansiktsbehandlingen anpassas efter just din hudtyp, behov samt önskemål! Vi behandlar allt från Rosacea och acne till mogen hud. Du kan välja mellan klassiska ansiktsbehandlingar eller mer avancerade och resultatinriktade behandlingar som Dermapen – microneedling, IPL hudföryngring / ytliga blodkärl / pigmenteringar, frysning av godartade hudförändringar, PRX – T33 eller kemiska peelingar. 

Produkter. Vi arbetar med Exuviance unika hudvårdsbehandlingar och produkter – ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva produkter. Exuviance grundare är två amerikanska läkare som tog patent på alfahydroxysyrateknologin (AHA).
En Exuviancebehandling kan även göras utan AHA/kemisk-peeling.

Din behandling hos oss blir upplevelserik och resultatinriktad. Vi vill ge dig en helhet i behandlingen för hud, kropp och själ.

 

PRX – T33 HUDFÖRYNGRING 

NÅLFRI biorevitalisering

PRX - T33 HUDFÖRYNGRING UTAN NÅLAR

Nu erbjuder vi den senaste anti-age ansiktsbehandlingen som alla pratar om – PRX-T33.

VAD ÄR PRX – T33?

Med dess potenta innehåll (en unik sammansättning av TCA, väteperoxid och Kojic acid) klassas denna behandling som en nålfri biorevitaliserande behandling som på djupet återfuktar, stramar upp och föryngrar in hud. Behandlingen kombinerar resultatet av fillers och kemiska peelingar, något som tidigare inte varit möjligt att göra i en och samma behandling.

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Anti-ageing” med få eller inga sociala begränsningar. Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster.

För alla hudtyper och årstider.

PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG?

Behandlingen har blivit beskriven som ett mellanting av fillers och kemisk peeling då man får en plumpad effekt men mycket lyster. Huden blir gradvis förbättrad och som bäst då man utför en kur om 4-6 behandlingar med 2 veckors mellanrum. Resultaten håller i några månader under förutsättning att man sköter om sin hud med lämplig hudvårdsrutin. Effekten på hyperpigmenteringar är mycket god och håller så länge man skyddar huden mot sol med rekommenderad åtgärd som t.ex SPF eller kläder och att man givetvis undviker solarium. Vid hormonella pigmenteringar så som Melasma är prognosen oviss. Om du känner dig osäker på om PRX-T33 är något för dig rekommenderar vi att du bokar in dig på en kostnadsfri konsultation hos oss.

OM BEHANDLINGEN

Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital.
Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling eller som kur för mer korrigerande behandling. Används även som kombinationsbehandling med Dermapen-Microneedling och IPL.

PRX – T33 REDUCERAR & MOTVERKAR

-Rynkor och linjer i ansiktet hals, dekolletage
-Torr hud
-Förlorad fasthet och elasticitet
-Nedsatt fyllighet
-Ojämna pigmenteringar
-Solskadad hud
-Ärrbildningar

 

BEHANDLINGSFÖRDELAR

-Snabbverkande behandling med tydliga resultat
-Djupt återfuktande och stärker hudens barriär
-Direkt uppstramande och revitaliserande
-Ger ingen ljuskänslighet så passar alla årstider
-Alla hudtyper
-Snabb behandling 30 min
-Kan göras enstaka behandling ”Quick fix” dagen innan en fest t.ex.
-För mer korrigerande behandling så rekommenderas kurbehandling 1 behandling/vecka i 4-5 veckor.

ATT TÄNKA PÅ INNAN

-Avsluta med retinol minst 2 veckor innan behandling.
-Undvik rakning/vaxning 12 h innan.
-Avstå om du är gravid eller ammande.

EFTER BEHANDLINGEN

-Undvik stark sol 48 h efter behandlingen.
-Känslig hud kan bli röd. Rodnaden lägger sig efter några timmar.
-Huden kan eventuellt flagna 2-3 dagar efter.
-Runda mörka fläckar kan uppstå under de två första dagarna efter behandlingen. Det beror på uttorkning av tjockare hudområden och försvinner inom några dagar.

För priser se vår bokningsida genom att klicka på ”Boka tid” knappen

KEMISK PEELING / AHA PEELING

Skonsam – effektiv – säker 

Resultatinriktad behandling som skräddarsys efter din hudtyp.

Vad är en kemisk peeling?
Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Med hjälp av olika syror som AHA, BHA och PHA får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras nybildningen av hudceller. Huden får en allmän uppfräschning med djuprengörande effekt och för att återge huden glans och lyster. Samt minska porer och fina linjer.

Individanpassad professionell kemisk peeling
Beroende på vilken indikation man har väljer man peeling efter vilket problem och djup man vill arbeta på. Allt från förberedande, uppfräschande, lystergivande till pigmenteringar, acne, ärr, rynkor, torr och storporig hy. Syrorna är väldigt noga framtagna med ph-värde och styrka i åtanke, för bästa resultatet på huden.

Indikationer som kan behandlas är:
Pigmenteringar
Akne/tilltäppningar
Rynkor/linjer
Torr/fet hud

Behandling
Vi arbetar med Exuviance peelingar som finns i flera olika styrkor och kombinationer. Peelingen anpassas efter din hud och vilka resultat du vill uppnå.

Den noggrant sammansatta syra-blandningen appliceras med pensel och låter verka tills önskad effekt är uppnåd. Sedan görs huden ren så att den stickande känsla avtar och blir lugn. Vi avslutar med ett lugnande serum, en mask som återfuktar huden samt en fuktgivande crème. För ett långvarigt resultat, prova gärna ett kurpaket på 4st behandlingar.

Vilken syra passar dig? Resultat?
Alpha Hydroxy Acid (AHA-syra) Exfolierar huden och ökar cellförnyelsen, behandlar pigmenteringar, solskador och ojämn hudton, binder fukt och ger lyster, minskar linjer, rynkor, ojämnheter och ärr, rekommenderas för en torr eller mogen hud.

Beta Hydroxy Acids (BHA-syra) Exfolierar huden och ökar cellförnyelsen, löser upp fett i porerna, effektiv vid behandling av acne och pormaskar, anti-inflammatoriska egenskaper och rodnadsdämpande.

Poly Hydroxy Acids (PHA-syra) Exfolierar skonsamt huden och ökar cellförnyelsen, binder massor av fukt, verkar som antioxidanter, idealiska för en känslig hud och vid rosacea.

Retinol Exuviance radiance peel 1%

retinollpeeling 

En högeffektiv salongsbehandling med retinol för dig som vill få förnyad spänst, lyster och motverka ålderstecken effektivt!

Hudtyp
Passar olika hudtillstånd så som linjer, rynkor, pigmenteringar, acne och röda acne-ärr.

Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolbaserad peeling. Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Retinol passar även utmärkt för en aknebenägen eller fet hud.

Behandling
Rengöring, ansiktsmask och Retinolpeeling. Peelingen appliceras på salong och tvättas av hemma efter hudterapeutens instruktion. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar i några dagar beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet.

Att tänka på innan din behandling

 • Uppge om du använder några läkemedel eller hudvårdsprodukter som påverkar hudens sensitivitet.
 • Uppge om du utfört någon annan estetisk behandling de senaste 4 veckorna.
 • Rakning bör inte göras samma dag.
 • Huden ska inte vara solsvedd, irriterad eller skadad.

ANSIKTSBEHANDLING Djuprengöring 60 min

895 kr Lördag/röd dag + 10%

Fokus på att avlägsna orenheter (ej ansiktsmassage)

Hudtyp
Passar alla. Går att anpassa till rosacea-benägen hud.

Behandling
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring av porer, brynplockning, ansiktsmask, dekolltagemassage, serum, dagcreme & ögoncreme.

Resultat
Orenheter som pormaskar, tilltäppningar och torra döda hudceller avlägsnas. Huden får en klarare, renare och friskare ton.

ANSIKTSBEHANDLING Djuprengöring 75 min

995 kr Lördag/röd dag + 10%

För dig med problemhud som behöver extra portömning.

Hudtyp
Passar alla. Går att anpassa till rosacea-benägen hud.

Behandling
Dubbelrengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, djuprengöring av porer, brynplockning, ansiktsmask, dekolletagemassage, serum, dagcreme & ögoncreme.

Resultat
Orenheter som pormaskar, tilltäppningar och torra döda hudceller avlägsnas. Huden får en klarare, renare och friskare ton.

ANSIKTSBEHANDLING Klassisk 75 min

995 kr Lördag/röd dag + 10%

Vår populäraste ansiktsbehandling! Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder

Hudtyp
Passar alla.

Behandling
Dubbelrengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, djuprengöring av porer, brynplockning, ansikts- & dekolletagemassage, ansiktsmask, serum, dagcreme & ögoncreme.

Resultat
Huden blir ren och fräsch. Massagen ger välbefinnande och hjälper till att rensa bort slaggämnen. Kraftfulla fuktgivande ingredienser mjukgör huden och reducerar torrhetslinijer.

ANSIKTSBEHANDLING Lyx 90 min

1345 kr Lördag/röd dag + 10%

En klassisk ansiktsbehandling med extra allt

Hudtyp
Passar alla.

Behandling
Dubbelrengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, djuprengöring av porer, brynplock, ansikts- & dekolletagemassage, mask, serum, ögoncreme & dagcreme.

ANSIKTSBEHANDLING Spa relax 75 min

995 kr Lördag/röd dag +10 %

Mer fokus på massage & avkoppling (ej portömmning)

Hudtyp
Passar alla. Bra för: Känslig, rosacea, mogen eller torr hy.

Behandling
Dubbelrengöring, AHA-peeling, brynplock, ansikts- & dekolletagemassage, lugnande & fuktgivande specialmask, serum, ögoncreme, dagcreme.

Resultat
Milda produkter gör huden ordentligt ren och fräsch, samtidigt som rodnad, känslighet och torrhet dämpas. Specialanpassad massage och intensivbehandlande mask kommer att få huden att kännas mjuk och återfuktad länge.

ANSIKTSBEHANDLING För honom 60 min

895 kr Lördag/röd dag +10 %

En klassisk ansiktsbehandling för män

Hudtyp
Passar alla.

Behandling
Dubbelrengöring, AHA-peeling, ånga, djuprengöring av porer, ansikts- & dekolltagemassage, ansiktsmask, serum, ögoncreme & dagcreme.

Resultat
Specialanpassade produkter för män lämnar huden ren och återfuktad.

TILLVAL TILL DIN ANSIKTSBEHANDLING

Tillvalsbehandlingar behöver du inte boka i förväg undantag Freezpen. Tala om vad du önskar när du kommer på din behandling.

 • Freezpen (Cryopen) + 15 min – ger dig en fläckfri hud. Med en snabb och smärtfri behandling kan du ta bort oönskade hudförändringar som pigmenteringar, åldersfläckar, fibromer, skintags på några få sekunder. Priset reduceras med 20% i samband med din ansiktsbehandling. Läs mer om Freezpen och priser här
 • Frans & brynfärgning 295 kr (ordinarie pris 480 kr)
 • Frans eller brynfärg 195 kr (ordinarie pris 395 kr)
 • Vaxning haka eller/och överläpp 50 kr/75 kr

SPA PAKET 120 min

1790 kr lördagar/röd dag +10 %

En avkopplande helkroppsmassage som kombineras med en lyxig ansiktsbehandling.

Behandling: helkroppsmassage. Därefter får du en lyxig ansiktsbehandling, dubbelrengöring, peeling, ånga, djuprengöring av porer, brynplock/vax, ansiktsmassage, ansiktsmask, dekolletage & nackmassage, serum, dagkräm & ögonkräm.

DERMAPEN4 – MICRONEEDLING

Från 2195 kr

Föryngring av huden, ökad fasthet, förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen4 är ett redskap med 16 tunna medicinska engångsnålar som gör hål i huden vilket stimulerar huden på olika sätt som t ex att öka hudens kollagenproduktion och därmed minska fina linjer och slapp hud, minska pigmenteringar, förbättra ärr mm. Behandlingen är snabb och säker samt ger mycket goda resultat.

Hudtyp
Dermapen har en rad olika användningsområden, framför allt kan Dermapen reducera:

 • fina rynkor och linjer
 • akne och acneärr
 • ärr
 • pigmenteringar
 • stora porer och tilltäppningar
 • milier (vita knottror under huden)
 • rosacea

Behandling
Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden.

Resultat
Vanligtvis kommer du att se resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3 till 6 behandlingar. Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av DermaPen-behandlingar, och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

Läs mer om Dermapen4 och priser här. 

FÖLJ OSS GÄRNA!

Facebook Instagram

Öppettider

Måndag & Tisdag kl. 10.00 - 18.00
Onsdag & Torsdag kl. 10.00 - 19.00
Fredag kl. 10.00 - 17.00
Lördag & Söndag - kl. 10.00 - 16.00 (Prispåslag +10% på helgdagar)

Adress

Kärrtorpsvägen 79
121 55 Johanneshov

Kontakt

Telefon: 0704 502 896
E-post: info@bare-skin.se

Facebook Instagram